توضیحات کامل :

ترجمه مقاله هماهنگی زنجیره تأمین با نرخ تقاضای وابسته به موجودی و قرارداد تأخیر در پرداخت در 14 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه مقاله اصلی انگلیسی

 

توضیحات

عنوان انگلیسی مقاله :  Supply chain coordination with stock-dependent demand rate and credit incentives

عنوان فارسی مقاله : هماهنگی زنجیره تأمین با نرخ تقاضای وابسته به موجودی و قرارداد تأخیر در پرداخت

تعداد صفحات: 14 صفحه با فرمت doc

سال انتشار مقاله: 2013 میلادی

 

توجه: لازم به توضیح است که مقاله بصورت خلاصه اما بسیار دقیق و جامع ترجمه شده و شامل کلیه چارچوب و ساختار اصلی مقاله می باشد.

 

فهرست مطالب

مقدمه

مفروضات

زنجیره تامین غیرهماهنگ

زنجیره تامین هماهنگ

قرارداد تاخیر در پرداخت

زنجیره تامین متمرکز

سیاست تخفیف

مقایسه سیاست های تخفیف و تاخیر در پرداخت

مثال عددی

نتیجه گیری

 

مقدمه این مقاله

در دنیای واقعی ممکن است تقاضا به سطح موجودی وابسته باشد مخصوصا تقاضای برخی کالاهای فاسد شدنی مانند سبزیجات، میوه ها و غیره. موجودی زیاد، بیشتر مورد توجه قرار می گیرد و ممکن است به این معنی باشد که محصولات تازه و محبوب هستند. چون محصولات فاسد شدنی در زمان کوتاه فروخته می شوند و در تعداد کم سفارش داده می شوند، تولید کننده باید بتواند بین توانایی تولید و نرخ تقاضای بازار تعادل برقرار کند و به تقاضای وابسته به موجودی توجه کند. در واقع قرارداد تاخیر در پرداخت برای کالاهای فاسد شدنی بسیار مناسب است. در این مقاله از قرارداد تاخیر در پرداخت در زنجیره تامین با تقاضای وابسته به موجودی،  استفاده می شود.

در واقعیت استراتژی قیمت گذاری هم در زنجیره تامین بسیار مهم است. در این مقاله یک زنجیره تامین دو سطحی شامل یک تولیدکننده و یک خرده فروش در نظر گرفته شده است که نرخ تقاضا در این زنجیره برای خرده فروش نهایی به سطح موجودی وابسته است. از قرارداد تاخیر در پرداخت و تخفیف در سفارش برای ایجاد هماهنگی بین تولید کننده و خرده فروش استفاده شده است. تولیدکننده انتخاب می کند که از کدام قرارداد استفاده شود. تقسیم سود مازاد بین تولیدکننده و خرده فروش هم مورد بحث قرار گرفته است. نشان داده می شود که سود زنجیره تامین در حالت متمرکز بیشتر یا مساوی از حالت غیرمتمرکز است. همچنین دستیابی به سیاست های تاخیر در پرداخت و تخفیف آسان است.